Пиво со хелиум, дали сте пробале?

Пиво со хелиум, дали сте пробале?

Не, не можете ни да пробате бидејќи такво пиво не постои. Но, секако можете да уживате во видеото кое е направено како првоаприлска шeга.

Comments are closed.