Целата музичка програма за Струмица ОПЕН фестивал

14 август

Музичкатата сцена на„Струмица ОПЕН фестивал’’ ќе ја отворат младите таленти од Средното општинско училиште „Јане Сандански’’, а потоа ќе настапат:

Данијела Мартиновиќ

Слаткаристика

 

DJ MOSSEL

 

 

15 август

Трио Гранде, Кристина Арнаудова и Eye Cue

 

Харис Џиновиќ

 

Тропико бенд

 

Tom Novy

 

16 август

Либеро бенд и Јупитер

 

Маид Аќимовиќ

 

Петар Грашо

ROMEO BLANCO

Comments are closed.