Гледачи го поддржаа Трајче, ќе се натпреварува и во втората полуфинална вечер

Со поддршка на гледачите кои гласаа преку праќање на СМС пораки, Трајче Ѓоргиев освои доволен број на гласови за учествување во втората полуфинална вечер на „Ѕвездичките на Пинк’’.

 

Емисијата на музичкиот натпревар се пренесуваше во живо на телевизијата „Сител’’, а во првата полуфинална вечер Трајче се претстави со нумерата „Impossible”.

Comments are closed.