Трајче Ѓоргиев со уште еден успешен настап

„Ако то се зове љубав’’ од Тони Цетински е песната со која младиот Трајче Ѓоргиев настапи во „Звездичките на Пинк’’ со што се пласира во наредниот круг на натреварот.

Еве како изгледаше настапот…

 

 

Comments are closed.