Соопштение за дотур на вода

Општина Струмица ги известува граѓаните кои што ќе сакаат да наполнат вода за пиење или техничка вода тоа ќе можат да го направат на следните пунктови во следниот период:

Capture

Им се препорачува на граѓаните кои ќе ја користат водата за пиење од цистерната да ја превриваат.

За сите дополнителни информации граѓаните можат да се јават на телефонскиот број 193 на ТППЕ Струмица.

 

 

 

Comments are closed.