Трајче Горгиев замина и во следниот круг на „Звездичките на Пинк“ со песната „Душо варлива’’

Трајче Горгиев се пласираше и во четвртиот круг во музичкиот натпревар на „Звездичките на Пинк’’. Трајче ја отпеа песната „Душо варлива’’ од Влатко Лозаноски за што ги доби сите пет гласови од жирито.

Comments are closed.