Градоначалникот Заев им подари пакетчиња на децата од социјално загрозени семејства

Во пресрет на божиќните празници децата од социјално загрозените семејства денеска добија пакетчиња од градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев.

62640_759664077420358_2721165921567200_n

Околу стотина пакетчиња беа поделени на деца од населените места Вељуса, Просениково, Банско и Градско Балдовци

10897776_759664160753683_7921423661665335718_n

Шеесет новогодишно – божиќни пакетчиња беа доставени и во Католичката црква во Струмица.

10294295_759664300753669_7950837189537042303_n
На овој начин градоначалникот Зоран Заев ја покажа својата хуманост и грижа за децата од општина Струмица.

10923289_759664047420361_6820326170189643820_n

Comments are closed.