Happy new year 2015 @ St. George

Момците од групата МАЕСТРО ги размрдаа струмичани за дочекот на Новата 2015 година во Хотел ресторан ,,St. George”. Гостите во,, St. George” новата година ја дочекаа надвор од ресторанот под голем огномет, ги испукаа шампањите и наздравија за почетокот на новата година.

Еве дел од новогодишната забава…

10881523_920926887925034_1861327412945800499_n

Image 1 of 11

Comments are closed.