Гимназијаците вечерва ќе одржат новогодишно – божиќен хуманитарен концерт

 Со почеток во 19 часот, во НУЦК „Антон Панов“ вечерва ќе се одржи новогодишно – божиќен хуманитарен концерт, насловен како „Мрак или светлина“.

На концертот кој го организираат Средното општинско училиште „Јане Сандански“ и Младинскиот совет, ќе настапат хорот и оркестарот при СОУ „Јане Сандански“, а средствата од влезниците кои се продаваат по цена од 100 денари се наменети за хумани цели за Николина Митева, Мартина Стојкова и Марија Гошева.

proba

Comments are closed.