Градоначалникот Заев Новата година ја дочека со штитениците во Банско

Градоначалникот Зоран Заев и оваа новогодишна ноќ ја потврди својата голема човечност, едноставност и скромност. Тој десет години по ред, Новата година ја дочека заедно со штитениците во Заводот за заштита и рехабилитација во Банско. Во весела и опуштена атмосфера на своите пријатели – штитениците им ја честита Новата година посакувајќи им многу здравје и среќа, а тие пак за десетгодишното заедничко новогодишно дружење му подарија торта. Сите заедно си посакаа уште многу години најубавите новогодишни моменти да ги поминуваат заедно.

10906181_756624327724333_75104826969417989_n

10882111_756624177724348_8151064754461877068_n 524172_756624287724337_1258023515406223541_n 10882196_756624227724343_6489181476499875022_n 10898040_756624354390997_8255067068982168372_n 10897846_756624257724340_7544768209643191900_n 10906494_756624371057662_1604286490021466180_n

Comments are closed.