Ова се неработните денови за новогодишните празници

Ова се неработните денови за новогодишните празници

01 јануари (четврток), Нова година
06 јануари (вторник)за граѓаните, празнување на празникот Бадник
07 јануари (среда), според православниот календар првиот ден од Божик
19 јануари (понеделник), Богојавление (Водици)

Comments are closed.