Учениците од паралелката за деца со аутизам добија пакетчиња од градоначалникот

Градоначалник Зоран Заев денеска ги посети учениците од Паралелките за образование на ученици со посебни образовни потреби – аутизам при ООУ „Сандо Масев’’. Во предновогодишната средба, градоначалникот им додели пакетчиња на децата пожелувајќи им убави претстојни празници.

Comments are closed.