Пожарникарите со 14 интервенции во минатата недела

Четиринаесет интервенции ја одбележиле минатата работна недела на ТППЕ – Струмица. Пожарникаритее најмногу имале повици за гаснење на запалени оџаци од индивидуални семејни куќи и станбени згради. Исто така, тие интервенирале на извлекување на заглавено животно во одводен канал и угасиле запален реквизит на електричен столб.

Comments are closed.