Новогодишна приредба на ЦСЈ „ЛИНГВА НОВА”

Центарот за странски јазици ,,Лингва Нова” синоќа традиционално организираше приредба по повод претстојните новогодишни празници.
Ученици на различна возраст настапија пред полната сала во НУЦК ,,Антон Панов”, пеејќи новогодишни и божиќни песни на јазикот кој го изучуваат во центарот.
Како изгледаше настапот пред родителите и пријателите, погледнете преку фотографиите…

Comments are closed.