Незадоволство кај струмичките тутунари

Ако продолжи ваквата проценка на тутунот и ваквиот однос на откупните фирми, ќе излеземе на протести.

Вакви закани упатија струмичките тутунари кои тврдат дека откупувачите си поигруваат со нивниот труд и производство од годинашнава реколта.

повеќе на вис.мк

Comments are closed.