ВИДЕО:Трајче Горгиев повторно го воодушеви жирито на „Звездичките на Пинк’’

Пет гласови од жирито за одлична изведба на песната „Listen’’ доби вечерва Трајче Горгиев од Струмица, со што се пласираше во наредниот круг на натпреварот „Звездичките на Пинк’’.

Comments are closed.