ФОТО: Најскапиот и најлуксузниот апартман во светот

Армирани врати, непробојни стакла на прозорците, 12 спални, 103 инча телевизор, сопствен кувар, батлер, сето ова за само 81.000 долари од вечер. Бил Клинтон и Михаил Горбачов биле гости во хотелот ,,Претседателот Вилсон” во Женева, Швајцарија.

the_priciest_and_most_luxurious_hotel_suite_in_the_world_640_01 the_priciest_and_most_luxurious_hotel_suite_in_the_world_640_02 the_priciest_and_most_luxurious_hotel_suite_in_the_world_640_04 the_priciest_and_most_luxurious_hotel_suite_in_the_world_640_05 the_priciest_and_most_luxurious_hotel_suite_in_the_world_640_06 the_priciest_and_most_luxurious_hotel_suite_in_the_world_640_07 the_priciest_and_most_luxurious_hotel_suite_in_the_world_640_08 the_priciest_and_most_luxurious_hotel_suite_in_the_world_640_09 the_priciest_and_most_luxurious_hotel_suite_in_the_world_640_10 the_priciest_and_most_luxurious_hotel_suite_in_the_world_640_11

Credits: www.businessinsider.com.au

Comments are closed.