Струмичанецот Павле Витанов настапи во „Звезде Гранда’’

Павле Витанов од Струмица ги доби сите шест гласови од жирито за преминување во следниот круг на музичкиот натпревар „Звезде Гранда’’.

Витанов се престави со песната „Није тај човек за тебе’’ од Шериф Коњевиќ.

 

Како изгледа настапот на 43 – годишниот струмичанец, погледнете во следното видео.

Comments are closed.