,,Разнопромет АС’’ добитник на плакета за најдобар трговец од австрискиот бренд ,,Брамак’’

Компанијата „Разнопромет АС’’ од Струмица е добитник на плакета ,,Брамак’’ за најдобар трговец за 2014 година од Македонија.
Струмичката компанија е прогласена за најдобар претставник на познатиот австриски бренд за ќерамиди ,,Брамак’’ на македонскиот пазар , како и за најуспешна трговија со истите во тековната година.
Доделувањето на награди на најуспешните преставници на „Брамак’’ се одржа во Варна, Бугарија.

Comments are closed.