Струмичките месари одиграа оро пред Општината

Големиот верски празник Св. Архангел Михаил струмичкте месари традиционално го одбележаа дефелирајќи низ улиците на Струмица. Како и секоја година,и денеска тие одиграа оро пред  општинската зграда…

Comments are closed.