Струмичките пожарникари со пет интервенции

ТППЕ ималa пет интервенции во изминатава недела. Од 27 октомври до 2 ноември, струмичките пожарникари гаснеле отпаден материјал на четири места во градот, а на регионалниот пат Струмица – Валандово локализирале пожар на дива депонија.

Comments are closed.