Пожарникарите на осум места гаснеле пожар

Вкупно осум интервенции на територијата на општина Струмица имала Територијалната противпожарна единица во периодот од 20 – 26 октомври.
Пожарникарите гаснеле запален оџак од семејни куќи и угостителски објект, опожарени ПМВ, а локализирале и пожар на три места каде се запалила сува трева и отпаден материјал.

Comments are closed.