И основците од ООУ „Герас Цунев’’ од Просениково во акцијата „Македонија без отпад’’

Учениците од Основното општинско училиште „Герас Цунев’’ од Просениково вчера се приклучија во националната акција за чистење „Македонија без отпад’’.


Акцијата имаше за цел подигање на свеста кај основците за значајот на зачувување на животната околина.

Comments are closed.