Рачно изработени подароци од Црвен крст за децата во градинка

Младите волонтери од Црвениот крст – Струмица денеска ја посетија градинката „Клон 1’’ каде подарија на децата креативни цевки, боенки, смајли со пораки и балони.


Оваа акција се спроведе по повод Детската недела, а волонтерите од оваа хуманитарна организација подароци ги припремаа во двонеделна креативна работилница.

Comments are closed.