ОГЛАС: Се издава нов објект во центарот на Босилово

Се издава нов објект од 60m2 во центарот на Босилово наменет за повеќе дејности како маркет, кладилница, земјоделска аптеика, саолн за убавина или друго. Цена по договор. Телефон за информации 070 644 992

 

Comments are closed.