Автомобил удрил во автобус, па налетал на друг

Тешка сообраќајна незгода се случи, околу 13,00 часот, на магистралниот пат Струмица-Ново Село, кај местото „Робовски пат”. Од ударот, меѓу две патнички возила и автобус, едното возило е сосема уништено.

повеќе на Нова Македонија

Comments are closed.