Баба Рада ја посети Струмица

Во рамките на посетата на 18 градови во Македонија, познатото ТВ лице, Баба Рада, денеска на пладне дојде и  во Струмица.

Пред ЛУБ „Благој Јанков Мучето’’, таа делеше совети за здравје на струмичани  кои можеа вооедно и да ја купат нејзината книга  „Билките на баба Рада’’.

Во наредните денови Баба Рада ќе посети и  Радовиш, Штип, Свети Николе, Кичево, Гостивар, Велес, Гевгелија, Скопје, Неготино, Кавадарци, Охрид, Струга, Куманово, Крива Паланка, Прилеп и Битола.

Comments are closed.