ДОВЕРЕТЕ ГО СВОЕТО ИЛИ ОБРАЗОВАНИЕТО НА ВАШИТЕ ДЕЦА ВО СИГУРНИ РАЦЕ!

УЧЕТЕ СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ СО ЛИНГВА НОВА!

Центар за странски јазици ЛИНГВА НОВА

раб.вр. 08.00 – 20.00 (понеделник-петок) 09.00 – 16.00 (сабота)

тел. 034/ 323-771 , 070/ 394-544      лок. НАРОДНА ТЕХНИКА

 

– ЈАЗИЧНИ КУРСЕВИ ЗА ДЕЦА ОД ПРЕДУЧИЛИШНА ВОЗРАСТ (4-5 ГОДИНИ).

– ЈАЗИЧНИ КУРСЕВИ ЗА ДЕЦА ОД 1-ВО (ПРВО) ДО 9-ТО (ДЕВЕТТО) ОДДЕЛЕНИЕ.

– ЈАЗИЧНИ КУРСЕВИ ЗА СРЕДНОШКОЛЦИ.

– ЈАЗИЧНИ КУРСЕВИ ЗА СТУДЕНТИ.

– ЈАЗИЧНИ КУРСЕВИ ЗА ВОЗРАСНИ.

 

ЗАПОЧНУВАМЕ СО НАСТАВА НА 22 СЕПТЕМВРИ СО БЕСПЛАТНИ ПОДГОТВИТЕЛНИ ЧАСОВИ!

Сакате Вашите најмали да се социјализираат, постепено да се навикнуваат на училишната атмосфера, а воедно и да започнат со учење странски јазик уште пред да тргнат на училиште? Учите некој јазик во училиштето, па сакате да го совладате подобро? Сакате да ги подобрите Вашите можности за вработување? Се подготвувате да патувате или живеете во странство? Постојат безброј причини зошто да учите странски јазици. Секој со својата причина, но со една единствена цел – надминување на најважната јазична бариера која би можела да постои за Вас во комуникацијата со останатиот свет.

ПОСТОИМЕ ЗА ВАС, ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ СВЕТОТ!

 

Comments are closed.