СВР Струмица: Еден загинат во сообраќајка и девет повредени

Изминатата недела во Струмица и струмичко забележани се 58 прекршоци меѓу кои покарактеристични се кражбата во деловна просторија на кабел вреден 60 илјади денари.
Јавниот ред и мир е нарушен шст пати, меѓу кои три тепачки и три физички напади.
На струмичките патишта се забележани шест сообраќајни незгоди со потешки последици кои се случиле поради алкохол, техничка неисправност и недржење страна на движење. Во истите има една жртва и девет повредени лица а пречинета е материјална штета од 266 илјади денари.

Comments are closed.