Затвор за возачот на „Струмица експрес“ за несреќата кај Сарамзалино

Како што пренесува порталот ,,Курир” , возачот на автобусот на Струмица експрес кој на 13 мај кој учествуваше во несреќата со патничкиот воз на пругата кај Овче Поле доби казна затвор од една година и девет месеци и забрана за управување со возила од Д категорија во рок од една година.

Повеќе на Курир

Comments are closed.