Пожар во Моноспитско блато

Во тек е пожар во Моноспитско блато. Од испратениот видео материјал кој е снимен од Банско се гледа огромен џад од пожар.

Екипите на ТППЕ се на терен. Повеќе информации подоцна.

 

Comments are closed.