ТППЕ Струмица: Недела со многу интервенции, за среќа ниту една посериозна

Изминатата недела во Струмица и струмичко противпожарната единица Струмица имаше 13 интервенции меѓу кои најголема е гаснењето на запален отпаден материјал во село Банско како и гаснењето опожарена депонија во село Добрашинци. Исто така, струмичката противпожарна единица интервенираше и во гаснење на запален камион, како и во тешка сообраќајна незгода.

Comments are closed.