Видео: Пандев ги предизвика Заев и Груевски на предизвикот со „ледена кофа“

Македонскиот интернацилналец Горан Пандев го прифати предизвикот на клубскиот колега Раул Албиол и се вклучи во светскиот тренд #ALSIceBucketChallenge, предизвик кој месецов го бранува светот со својата успешност. На видеото што го имате во прилог, после извршувањето на предизвикот, Пандев ги номинираше премиерот Никола Груевски, градоначалникот на Струмица, Зоран Заев како и неговиот свекор, Ѓорги Аџи-Скерлев и тие да се вклучат во хуманитарната акција

 

Comments are closed.