Израелските кадети издвоија огромна победа врз Македонија

Вчера македонската кадетна кошаркарска репрецентација играше со Израел. Натпреварот заврши со резултатот 100-63 во полза на израелците. Изгледа салата „Парк“ полна со навивачи на Македонија не беше доволна симулација нашите младинци да ги победат израелците.

Следниот натпревар е денеска во 18:45 против репрезентацијата на Грузија.

Comments are closed.