ВИДЕО: И струмичани се приклучија во предизвикот со „ice bucket“

Трендот кој го тресе светот периодов дојде и во Струмица. Струмичани, како и секогаш, го качија обичниот предизвик на ново ниво откако во едно од видеата водата наместо од сад, се истура од багер.

 

Comments are closed.