Започнува европското првенство: Денеска Македонија игра против Норвешка

Денеска во 18:45 во градската сала „Парк“ нашата репрезентација ќе го игра својот прв натпревар на ова првенство против едни од фаворитите, Норвешка. Македонија ќе ја претставуваат: Ненад Димитријевиќ, Петар Огњеновиќ, Ерсин Јакупи, Бојан Георгиевски, Оливер Димитриов, Виктор Ефремовски, Никола Кицев, Ранко Мамузиќ, Стефан Милески, Елвис Хот, Кристијан Перовски и Бојан Ѓорѓиевски.

Да се покажеме како шест играч во екипата, да бидеме за нашите младинци во „Парк“, да ги бодриме и да победиме!

Comments are closed.