Шест пожари за три недели во струмичко

Изминатите три недели во Струмица и струмичко забележани се шест пожари во кои нема повредени. Само два од пожарите биле со поголема интервенција од кој едниот е гаснење на запалена депонија како и објектот кај млекара „Радово“ на патот Струмица – Радовиш во чие гаснење биле користени пет возила и 16 пожарникари.

Comments are closed.