Уписите во ЦСЈ Лингва Нова започнуваат на 20 август

Од 20-ти АВГУСТ (СРЕДА) официјално ги започнуваме УПИСИТЕ за оваа учебна 2014/2015 година ! Учете странски јазици со Лингва НОВА !

-Курсеви за деца од предучилишна возраст.

– Курсеви за ученици од 1-во до 9-то одделение.

– Курсеви за средношколци.

– Курсеви за студенти.

– Курсеви за возрасни.

Никогаш не е прерано или предоцна за учење странски јазици. Секое животно доба е идеално време за да започнете со учење на некој странски јазик.

ПОСТОИМЕ ЗА ВАС, ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ СВЕТОТ ! ПОВЕЛЕТЕ, ВЕ ОЧЕКУВАМЕ СИТЕ ! ЦСЈ Лингва НОВА

тел. 034/323-771, 070/394-544 лок. Народна техника раб. вр. 08 – 20 часот (под. – пет.) , сабота – 09 – 16 часот

www.linguanova.mk

Comments are closed.