Поради дефект ќе биде прекинато водоснабдувањето на улиците „Јанко Цветинов“ и „Браќа Миладинови“

Од 10,00 до 14,00 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето на корисниците на улиците „Јанко Цветинов“ и „Браќа Миладинови“ на потегот од булеварот „Ленинова“ и улицата „Киро Минанов“. Причината за прекинот е дефект на водоводната цевка.

Comments are closed.