Трета вечер од „Струмица опен фестивал’’

Младите уметници од Струмица и синоќа сликаа во живо во малиот градски парк, во Амфитеатарот се прикажа филмовите на познатиот српски режисер и автор Желимир Гвардиол во склоп на Тивериополските филмски вечери, додека на спортското игралиште во СОУ „Јане Сандански’’ се одржа „Хип – хоп револуција’’ на која настапија неколку изведувачи од Македонија.

Comments are closed.