И оваа лето ќе се одржи „Parkstock’’ во Струмица

Фестивалот на блуз и рок музика „Parkstock’’ оваа година по трет пат ќе се организира во Струмица.

Фестивалот ќе се одржи во „Амфитеатарот’’ во градскиот парк на 22 јули со почеток во 19:00 часот, а ќе настапат бендови „Big foot’’ од Гевгелија, „David Neskoski – trio’’ од Прилеп и „Friends’’ од Струмица.

 

Фотографии од „Parkstock 2013”

Comments are closed.