ФОТО: Мис буцкасти

Финалето на ,,Мис буцкасти’’ минатата година се одржа во Парагвај. За влез во оваа натпреварување девојќите мораа да имат над 100 килограми телесна тежина. Еве што тие имаа да покажат…

Comments are closed.