Ја потрошил животната штедевина за кафич од соништата

Парк Сун Хуан од Јужна Кореа ја потрошил целата своја животна штедевина да го оствари својот сон за кој сонувал со години.

Тој изградил двоспратен кафич во облик на стар модел на камера Ролеи Флекс 2.8. Кафичот симболично се вика ,,Кафе од соништата’’ а воедно е и музеј на фотографии.

Comments are closed.