Градоначалникот Заев го посети првото новороденче во Струмица за 2014 година

Петнаесет минути после полноќ, Струмица доби нов жител. Во градската болница се роди здраво машко дете.  Градоначалникот Зоран Заев ја посети среќната мајка Силвана Недева на која и посака среќна и бериќетна нова година, а на новороѓенчето му подари штедна книшка со 20 илјади денари.

Comments are closed.