Градоначалникот Заев на дочек на Новата година со штитениците од „Бања Банско”

Традиционално и оваа година, градоначалникот на Струмица, Зоран Заев, ја пречека Новата година со штитениците од Заводот за заштита и рехабилитација „Бања Банско”.

Еве каква беше атмосферата…

Comments are closed.