Дедо Мраз ги израдува и децата од ЗЛТИ „Мобилност’’ – Струмица

 Традиционално и оваа година, Дедо Мраз ги посети и децата од здружението на лицата со телесен инвалидитет „Мобилност’’ – Струмица.

Тој им подари пакетчиња со слатки, а потоа и се фотографираше за спомен со нив. На среќните насмеан лица им посака многу среќа и здравје во идната година.

Comments are closed.