Видео: Новогодишна програма на ТВ Канaл ВИС групата „Јупитер“ и пријателите

ТВ Канал ВИС оваа година за своите гледачи подготви вистинско новогодишно уживање со групата „Јупитер“ и нивните пријатели. Фрекфенцијата на ТВ Канал ВИС е вистинската за новогодишната ноќ.

На 31 декември, познатиот музички бренд „Јупитер“, заедно со групата „Интервали“, Благица Калева со групата „Модус“, Ферус, Џамбо со неговиот блех оркестар и Вангел Стојанов и Дине Стојанов, групата „Мотив бенд“, како и многу други струмички музички ѕвезди со спектакл за очи, уши и душа.

Во видеото погледнете само дел од емисијата која ќе ве расположува во текот на најлудата ноќ.

 

Comments are closed.