Струмица доби нов ексклузивен хотел – ресторан „St. GEORGE“

Отворен нов деловен ресторан со сместувачки капацитет „St. GEORGE“во Струмица. 

На отворањето присуствуваа многу гости, политичари, бизнисмени, … музика, забава и, се разбира, богато мени.

Хотел „St. GEORGE“ преставува дел од групацијата „Тритерол”.
Уживајте во фотографиите.

Comments are closed.