20 ГОДИНИ ЈУБИЛЕЈ АКАДЕМИЈА АБЦ

Со АБЦ учењето на нов странски јазик е брзо, едноставно и евтино.

Лесно е како што изгледа! Ние сме интернационална компанија која работи соодветно да обезбеди ефективно изучување на јазикот и одлична услуга за сите наши клиенти. Нашите курсеви по англиски гарантираат успех. За нас, задоволството на клиентите значи се. Добредојдени се сите од цел свет да учат кај нас во Академија АБЦ и да уживаат во успехот кој го носи учењето на нов јазик.

 

20 Години Јубилеј

Тел. 034 34 44 55; 33 08 55; 33 08 56

Мобилен:  075 452 850

Comments are closed.