Се издава дуќан на Бул. „Маршал Тито’’

Се издава дуќан од 86M2 на Бул. „Маршал Тито’, нова градба, до сега невселуван.

Дуќанот се ноаѓа после техничкото училиште „Никола Карев’’, на самиот булевар.

Погоден е за секаква намена.

Телефон: 077 652 900

Ѓорге

Comments are closed.